Contact & samenwerken

Heb je een vraag of suggestie? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om samen te werken met Pasta à la Dio?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opsturen van producten in ruil voor een eerlijke productreview, het inkopen van een advertorial, een samenwerking op basis van linkbuilding, een affiliate samenwerking of een persreis naar Italië? 

Dan horen wij dat graag! Ook als je een ander idee hebt voor een mogelijke samenwerking. Stuur een mailtje naar info@diolifestyle.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Het ontstaan van Pasta à la Dio

Koken was altijd al een hobby. Mijn vader is kok en kookte vroeger iedere zondag een uitgebreide maaltijd. Ik vond het als kind altijd leuk om te helpen tijdens het koken.

Toen ik op kamers ging en opeens zelf moest koken, merkte ik dat ik het stiekem best leuk vind om zelf te koken. Tijdens mijn hospiteeravond voor een studentenkamer had ik een belofte gemaakt: als ik de kamer krijg, ga ik een driegangendiner voor het huis koken. Drie keer raden wie de kamer kreeg?

 

Een plek om recepten te delen

Regelmatig krijg ik de vraag of ik de recepten van de (pasta)gerechten wil delen. Niet veel later popte het idee in mijn hoofd om te starten met Pasta à la Dio. ‘Dio’ stampt af van mijn naam Dionne. Vrienden noemen mij altijd ‘Dio’.   Daarnaast is het een kleine knipoog naar mijn manier van koken: ik kook op gevoel en volg nooit exact een recept. En ik gooi in bijna elk gerecht kerrie. 😉

Over ons | Pasta a la Dio | Dionne Knooren

Neem contact op

Stuur een mail naar info@diolifestyle.nl of vul het onderstaande formulier in. Binnen enkele dagen ontvang je een reactie.